Meteen naar de inhoud

Over mij

Ik ben Kitty Schilperoord (Oud-Beijerland), getrouwd, moeder van 3 zoons en de trotse oma van 5 kleinkinderen. We hebben 2 geweldige hondjes, waar we graag mee gaan wandelen. Zij gaan ook altijd mee met onze vakanties met de caravan.
Echt genieten….
Ik ben ook met regelmaat aan het klussen in ons huis. Ik wit de plafonds, schilder het houtwerk, behang de muren en leg met behulp van mijn man laminaat. Ook in de tuin rommelen en steeds nieuwe bloeiende planten toevoegen is een fijne tijdsbesteding.
Naast mijn eigen bedrijf werk ik nu parttime voor een werkgever. Dit geeft meer regelmaat en tijd voor mijn gezin. En ook nog tijd over om toch met aanstaande en kersverse ouders te werken, wat mijn passie is.


De afgelopen 12 jaar ben ik aan het werk geweest als kraamverzorgende, waarvan de laatste 7 jaar als zelfstandige. Per begin 2023 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met mijn werk als kraamverzorgende. Alle mooie en bijzondere ervaringen neem ik met mij mee in mijn diensten als draagdoekconsulente, babycoach en curusleidster voor de zwangerschapscusus Liefdevolle verwachting.

Ik heb altijd al veel affiniteit met baby’s gehad. Na, op latere leeftijd de opleiding tot kraamverzorgende afgerond te hebben, vond ik mijn kennis al snel niet toereikend om meer te kunnen betekenen voor pasgeborenen en iets oudere baby’s. Het eerste wat volgde was de opleiding tot draagdoekconsulente en daar ging al een wereld voor mij open. Wat fijn om je kindje op deze manier dichtbij je te dragen. Een goed jaar later volgde ik de opleiding tot babycoach. Ik wilde alles leren over hoe een baby jou als ouder zijn behoeften of problemen kon vertellen en wat de verwachtingen van baby’s na de geboorte zijn. Hoe kunnen ouders hun begrijpen wat hun baby hen wil vertellen. Het is mooi om ouders hierin te kunnen ondersteunen. Er was nog meer behoefte om ouders te helpen hun kindje te begrijpen en handvatten aan te kunnen reiken. Zo kwam er later nog de training om cursusleidster te worden voor Liefdevolle verwachting bij. Aanstaande ouders onder andere te vertellen over hechting, slapen en huilen, de veranderde partnerrelatie kan ouders goed op weg helpen en minder twijfel bij de verzorging van hun kindje ontstaan. Dit was helaas vlak voor de Corona periode en heb ik de cursus wel een aantal keer online mogen verzorgen. Fijn dat het nu weer fysiek kan, want dat vind ik toch wel fijner.

Naast mijn diverse werkzaamheden heb ik met 2 gewaardeerde collega’s de beurs Zwanger in de Hoeksche Waard opgezet. Met een grote diversiteit aan standhouders welke allemaal met zwangerschap, geboorte, baby’s tot en met peuters te maken hebben. En dit gaat dan over cursussen, fotografie, kleding, speelgoed en ontwikkeling van je kindje. We streven ernaar deze beurs twee maal per jaar te organiseren en dit doen we met veel plezier. Uiteraard sta ik zelf ook als standhouder op de beurs en heb ik op de laatste beurs ook een workshop gegeven over dragen. Volg de Facebook pagina van Zwanger in de Hoeksche Waard voor alle informatie over deze beurs. Ik hoop je daar te ontmoeten.

Ga op ontdekkingsreis op de diverse pagina’s en ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

DichtbijDragen

M.L Kingerf 27
3263EN Oud-Beijerland

telefoon: 0646323133

mail: info@dichtbijdragen.nl