Meteen naar de inhoud

Zwangerschapscursus Liefdevolle verwachting

Tijdens de cursus Liefdevolle verwachting bereid ik jou en je partner voor op het leven met jullie baby. Tijdens de vier cursus momenten leer ik jullie alles over de eerste twee jaar met jullie kindje. We gaan kijken wat een baby verwacht van het leven buiten de buik, maar we gaan ook kijken wat jouw verwachting hier van is! Door je kennis en handvatten te geven, je bewust te maken van jouw verwachtingen, geef ik je alle gereedschap om de opvoedkeuzes te maken die passen bij jullie situatie.

Wanneer je een baby krijgt heb je misschien geen idee of wel een  idee, een verwachting, van hoe het leven na de bevalling zal zijn. Als het allemaal heel anders blijkt te zijn doordat de opvoedverwachting mogelijk niet realistisch is, kan dit grote gevolgen hebben voor jou en je gezin. Wanneer alles anders loopt dan jij van te voren had gedacht, daalt je zelfvertrouwen. Dat kan uitwerken op meerdere onderdelen in je leven, zoals bijvoorbeeld de partnerrelatie tot zelfs de mate waarmee jij je leven positief beoordeeld. Een negatieve spiraal. Door ouders een realistische opvoedverwachting te bieden kun je in veel gevallen veel van deze problemen samen ondervangen. Daarom is “Liefdevolle verwachting” er! Daarnaast is het vooral ook erg gezellig!

Wat krijg je

Samen met je partner deelname aan de bijeenkomsten van “Liefdevolle verwachting”
Kleine groepen, waardoor er aandacht kan zijn voor ieders ervaringen en verhalen
Vanuit Liefdevolle verwachting verschijnen er met regelmaat blogs waarvan de inhoud aansluit op de onderwerpen uit de cursus. Bijvoorbeeld het huidige seizoen, nieuwe ontwikkelingen of informatieve stukken. Informatie welke gebaseerd is op literatuur.

Een besloten Facebook groep waar je contact kunt houden met elkaar, en je laagdrempelig je vragen kan stellen en ervaringen kan delen met elkaar.

Een Facebookpagina van Liefdevolle verwachting waarop nieuws, artikelen, leuke nieuwtjes of soms grappige plaatjes worden gedeeld.

Up to date kennis, leidsters worden op de hoogte gehouden van relevante literatuur.

Kosten:

De kosten zijn € 150
Je krijgt hiervoor een factuur.

Tip! Een aantal zorgverzekeraars geven ruimte voor vrije invulling vanuit de aanvullende verzekering. In dit geval wordt de cursus vaak vergoed.

Schrijf je snel in want er is maar beperkt ruimte!

Na de aanmelding ontvang je via de mail een factuur. Na de betaling is de aanmelding definitief.

Zodra een cursus ingepland wordt zal de locatie bekend gemaakt worden. Deze zal in ieder geval in de HoekscheWaard plaats vinden.

DichtbijDragen

M.L Kingerf 27
3263EN Oud-Beijerland

telefoon: 0646323133

mail: info@dichtbijdragen.nl

1 reactie op “Zwangerschapscursus Liefdevolle verwachting”

  1. Afgelopen weken hebben wij de cursus liefdevolle verwachting gevolgd, omdat er geen andere aanmeldingen waren hadden we het geluk de cursus 1 op 1 aangeboden te krijgen wat wij al heel prettig hebben ervaren.
    We hebben een enorm waardevolle cursus gehad, je word stilgezet bij bepaalde zaken waar je normaal niet zo diep over na denkt.
    De 4 avonden zijn voor ons voorbij gevlogen, mocht je nog twijfelen, doen! Een cursus bij Kitty raden wij echt aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *